Home pageFind It!Contact PJAPJA documentation

PJA

 PJA Toolkit forum


Subjects Recent messages Login Subscribe

Searched text
Search in   Authors    Subjects   Messages
Search type Exact phrase  Any word   All words

Search result
Subject : J2SE 5.0 (aka 1.5) Compatability
 From cmacJul 29, 2008 at 5:42 PM
We migrated to WAS 6.1 and JDK 1.5 on AIX and started receiving the "java.lang.AbstractMethodError [...]
Subject : Can't find .pjaf font
 From EddyJun 14, 2007 at 7:01 AM
it seems that the demo works when I place the pjaf fonts in the java.awt.fonts path but not my web application on WebSphere =\
I don't [...]
Subject : Can't find .pjaf font
 From EddyJun 13, 2007 at 5:40 PM
Hi !
I've got the same problem on Linux Red Hat, JDK 1.3.1, Websphere 5.02

I'm generating Charts with JFreeChart 1.05 and PJA 2.5

I've [...]
Subject : PJAImage exception
 From AnnaMar 20, 2007 at 3:43 PM
we are using PJA2.5 for Crystal reports image rendering. (IBM websphere 5.0.2, jdk.1.3, AIX 5.2 version)
We are occasionally getting this [...]
Subject : How to deploy pja in websphere5.0+linux
 From tnl63Jan 11, 2007 at 5:52 PM
We used IDAutomationServlet to display the barcode in our Web application (JDK 1.5). I defined the same parameters as described below in my [...]
Subject : getFontPath() fires in spite of -Djava.awt.fonts is set
 From jGuruNHSep 26, 2006 at 11:35 PM
If you run your program as web-based app using Tomcat on Unix/Linux with JDK 1.4+, you can add this line into the file [...]
Subject : How to deploy pja in websphere5.0+linux
 From kimflySep 18, 2006 at 3:39 AM
I used pja in my system, it works in websphere5.0+linux.I set as follows.
-Dawt.toolkit=com.eteks.awt.PJAToolkit [...]
Subject : PJA 2.5 with WebSphere 5.1.1.2 & JCaptcha
 From roymontecutliJul 11, 2006 at 1:47 AM
Hi

We are also trying to get the PJA 2.5 on a Websphere 5.1.1.2, with RedHat Linux. We need it to get the JCaptcha working, for Security [...]
Subject : PDF Report not generating on z/OS with WAS 5.1
 From rkraoMar 16, 2006 at 5:32 PM
Hi There,

I am facing some problem while trying to generate a PDF report on Z/OS with websphere 5.1 , jdk1.4.


JVM options. are [...]
Subject : font.properties on z/OS
 From ssauserJan 4, 2006 at 10:35 PM
Making things more confusing is developing on Windows (Websphere Application Studio Developer) and deploying on Z/OS

fonts using PJAToolkit [...]
Subject : Problems with fonts
 From ssauserDec 29, 2005 at 9:57 PM
I Altered ToolKitDemo.java a little to run as a class in a web application

The application is running on Websphere on Z/OS

All of the [...]
Subject : Plugin for websphere
 From julian78Aug 18, 2005 at 2:51 PM
Hello everybody,

I was told that in order to make websphere application server work with a web server, we need to use plugins.

Do you know [...]
Subject : Could not find class: com.eteks.java2d.PJAGraphicsEnvironment
 From macmvsAug 16, 2005 at 4:38 PM
I see other people have had this issue, but it looks like no one placed a solustion.
I am running WebSphere V5.0 and I have set up the [...]
Subject : Font in graph
 From testdriveJun 24, 2005 at 6:10 PM
> Hi,
>
> I am facing a problem in using PJA toolkit on AIX with Websphere 5.0.2. There is a servlet which on the fly generates a graph & [...]
Subject : PJA on WebSphere 5.0 on iSeries
 From dumaMar 16, 2005 at 1:00 PM
Iam trying to use PJA 2.5 on AS/400 with Websphere 5.0. I have set parameters:

bootclasspath= [...]
Subject : Font in graph
 From pcsssroyDec 16, 2004 at 6:28 PM
Hi,

I am facing a problem in using PJA toolkit on AIX with Websphere 5.0.2. There is a servlet which on the fly generates a graph & display [...]
Subject : NPE on Websphere 5.1 with Java 1.4.2 in java.awt.EventQueue.isDispatchThread
 From jofowlerOct 30, 2004 at 12:11 AM
We have an application that uses PJA 2.5 and it has been running fine on WebSphere 5.0 on z/OS. The JVM version is 1.4.1

Recently our [...]
Subject : PJA in WAS 3.5.6
 From ricardoSep 21, 2004 at 2:58 PM
Hi,

I use a jfreechart/cewolf servlet to show an image in my jsp page.

I'm trying to configure PJA in a Solaris and WAS 3.5.6.

I [...]
Subject : How To use PJA for UNIX system
 From arunSep 9, 2004 at 9:21 AM
Hi all,

My problem:

1) I have an Image(NO NEED CREATE) & I have to Write TEXT on that image.
2) But This I need to Test in Windows [...]
Subject : getFontPath() fires in spite of -Djava.awt.fonts is set
 From lianroSep 3, 2004 at 5:49 PM
I ran into the same problem when I was migrating from WebSphere 5.0 (JDK 1.3.1) to WebSphere 5.1 (J2SE 1.4.2) in HP-UX and I have fixed the [...]
Subject : "AbstractMethodError" while using PJA over Java SDK 1.4 of HP UX 11/11i
 From lianroSep 3, 2004 at 5:09 PM
I was able to resolve the same issue using the patch in message 243. My environment is IBM WebSphere 5.1 on HP-UX 11/11i. You would need to [...]
Subject : Websphere 5 launcher
 From milugruJul 22, 2004 at 3:59 PM
> I try to add a property file into StartServer.bat
> commands lines are :
> [...]
Subject : Websphere 5 launcher
 From florianJul 22, 2004 at 3:02 PM
I try to add a property file into StartServer.bat
commands lines are : [...]
Subject : PJA Deployment on WebSphere using jdk1.3.1 on HP (Steps)
 From navinJul 7, 2004 at 9:09 PM
I want to share the deployment process of PJA on WebSphere.
1.Add pja.jar file in bootclasspath
a, Goto Admin Console of WebSphere
[...]
Subject : WebSphere Enviornment 5.1
 From navinJul 7, 2004 at 5:33 PM
Hi Celio,
Really appreciate ur quick response.
Currently we have WebSphere 5.0.1, Still stuck with jdk1.3.
I have added all the [...]
Subject : WebSphere Enviornment 5.1
 From celiorodJul 7, 2004 at 1:09 PM
Hello,

Websphere 5.1 uses Java JDK 1.4, with this JDK we can passa an argument to the JVM.
quote from JPA docs

" For your information, [...]
Subject : PJA on Websphere5.0 on OS400 JDK13
 From celiorodJul 6, 2004 at 3:37 PM

Hello,

I am trying to run an aplication that uses JasperReports on Websphere5.0 on OS400 V5R2.

My startup parameters on [...]
Subject : PJA 2.5 on iSeries using websphere JDK13
 From gregfitzJun 29, 2004 at 11:53 PM
i'm using jfreechart with PJA. I have configured everything i beleive i have to, but i cannot get it to work.

in the admin console for [...]
Subject : PJA on OS/400
 From clarktrip3May 18, 2004 at 8:14 PM
I've seen in a few other topics that this has been done. There have been other questions posted but the authors never answered replies with [...]
Subject : FO to SVG transformation not working
 From kellysApr 26, 2004 at 5:26 PM
I am running under WebSphere 5.0 on RedHat Linux 7.2. I have a fo document that I am trying to convert into svg format using FOP and Batik. [...]
Subject : Fonts issue in unix
 From caesarkimApr 1, 2004 at 5:14 PM
we are creating a chart on AIX, but we don't see any font. all we see is some lines for a chart without any text. i wonder why. we are using [...]
Subject : configure PJA2.4 on websphere 5.0 and above application servers
 From StefMar 12, 2004 at 5:35 PM
Hi,

I followed your instructions as closely as possible, but I still get the following error message:

<B>Error Message: </B>Could not find [...]
Subject : Can't connect to X11 window server using ':0.0' as the value of the DISPLAY variable
 From atoolFeb 26, 2004 at 9:06 PM
Hi,
I am using PJA tool kit on Aix 5.1 with jdk1.3 and we are using Web sphere 5.0

We have font.properties at proper place and have [...]
Subject : Windchill and Websphere 4.0
 From JulienFeb 16, 2004 at 10:11 AM
Hello

Has anybody already managed to use Websphere as Application Server for Windchill?
I'm trying to deploy Windchill with Websphere 4.0... [...]
Subject : Decoding JPEGs -> NullPointerException
 From LarsFeb 12, 2004 at 9:36 AM
Hi there,

we're using PJA2.4 in a WebApplication on WebSphere 3.5 running on an AS/400. Everything worked fine so far (PDF generation with [...]
Subject : No Fonts Appear on AIX
 From phamdinhnguyenFeb 6, 2004 at 10:09 PM
There're numerous posts on this forum, as well as others, looking for solution dealing with PJA Toolkit, specifically the failure that creates [...]
Subject : PJAToolkitDemo on Solaris/Websphere env
 From ManuFeb 3, 2004 at 2:06 AM
First it looks like you use a font.properties that requires Arial, Times and Courier fonts that may not be installed on a Unix system like [...]
Subject : PJAToolkitDemo on Solaris/Websphere env
 From forregJan 29, 2004 at 11:24 PM
Hi Amit,

We did try with this first -
-Duser.home=:/opt/WebSphere/AppServer/java/jre.


But even then - we were getting the same errors [...]
Subject : PJAToolkitDemo on Solaris/Websphere env
 From amitJan 29, 2004 at 10:05 PM
> -Duser.home=:/opt/WebSphere/AppServer/java/jre/lib/font.properties \
This should be
[...]
Subject : PJAToolkitDemo on Solaris/Websphere env
 From forregJan 28, 2004 at 7:14 PM
Hi,

I am trying to run the demo file - but getting an error for drawing the 4th Gif file.
The script file & the output is given [...]
Subject : PJA & WAS 4.0.5 configuration on UNIX AIX 5.1 :)
 From modulo2Dec 17, 2003 at 9:36 AM
Dears,
Thanks too much for this library, u don't know how it solved my problems. I want to contribute my experience with its configuration [...]
Subject : WebSphere 4.04 & Solaris --> NoClassDefFoundError
 From pascaldeckerNov 20, 2003 at 9:31 AM
Hi Manu,

Thanks for your help
We solved the problem!
At first we set the bootclasspath and the System-properties like [...]
Subject : WebSphere 4.04 & Solaris --> NoClassDefFoundError
 From ManuNov 11, 2003 at 8:23 AM
Did you try the solutions described in the subjects [...]
Subject : WebSphere 4.04 & Solaris --> NoClassDefFoundError
 From pascaldeckerNov 5, 2003 at 5:08 PM
Hi,

We are facing a serious problem with WebSphere on UNIX (Solaris).

We added pja.jar to the bootclasspath and classpath and added the [...]
Subject : I don't get response from my application server...
 From angelNov 4, 2003 at 10:49 AM
Hi,

I try to run my application with pja2.4 under tomcat4.1.24 and jdk 1.3.1 on sun solaris. I have installed pja like specified in [...]
Subject : configure PJA2.4 on websphere 5.0 and above application servers
 From angelNov 4, 2003 at 10:39 AM
I have installed pja2.4 on websphere 5.0. You have to set bootclasspath and add some -D parameters.

Choose your server.
Scroll down then you [...]
Subject : configure PJA2.4 on websphere 5.0 and above application servers
 From pinacleOct 31, 2003 at 5:18 PM
Can any one tell me how to configure PJA2.4 on websphere 5.0 and above application servers
Subject : Getting JFeechart working in a servlet environment
 From ManuOct 27, 2003 at 1:53 PM
> What if my servlet is running on Websphere ?? :'-(

A few subjects speaks about Websphere on this forum [...]
Subject : Getting JFeechart working in a servlet environment
 From sysipheOct 27, 2003 at 11:53 AM
I found that setting bootclasspath is more useful at runtime rather than at compile time :-)

Using TOMCAT_OPTS resolved my problem, but what [...]
Subject : No Fonts Appear on AIX
 From KevboOct 10, 2003 at 12:45 AM
Hi,

I've read through similar topics on the forum, and have read web-sites on the internet. But I cannot come up with a solution that works [...]
Subject : font.properties on z/OS
 From jofowlerSep 26, 2003 at 4:26 AM
I am also having problems with fonts using PJA on z/OS.

I have a java application that runs on Websphere 5 on z/OS running
Java 1.31. This [...]
Subject : No fonts were found
 From bohnmanAug 4, 2003 at 7:07 PM
I am running into an interesting error. When I envoke my servlet and set my java.awt.font directory I get an error that shuts down [...]
Subject : Working with PJA in WebSphere Application Server V5.0
 From patonJul 15, 2003 at 5:21 PM
I'm developing a project that must set "awt.toolkit" to work. Everything runs ok in tomcat and jetty, but in WebSphere 4 doesnt work because [...]
Subject : WebSphere 5 and PJAServlet on AIX
 From ibrysonJul 2, 2003 at 5:54 PM
Has anyone managed to get PJA working on WebSphere JUST using the PJAServlet? I don't really want to have to change my java startup [...]
Subject : PJAToolkitDemo1.2.sh
 From fabalfabJun 24, 2003 at 3:35 PM
Hi, I have found the following problem
When I call PJAToolkitDemo1.2.sh
I have this output:

Toolkit demo
© Copyright 2000-2001 eTeks [...]
Subject : PJA with IBM Webpshere's 3.5.x
 From ManuJun 12, 2003 at 10:08 AM
[ From http://java.quest.com/support/search/JclServerChart/pr/jcl_serverchart_pr_4.html ]

1. Stop the Application Server (Default Server) [...]
Subject : PJA with IBM Webpshere's 3.5.x
 From rajanJun 5, 2003 at 3:53 PM
I am using Websphere 3.5.4 on AIX. Have done following steps to use PJA freeware for re-directing the AWT calls (inside jasper reports freeware [...]
Subject : Working with PJA in WebSphere Application Server V5.0
 From lianroMay 13, 2003 at 1:42 AM
Our project has been using PJA 2.4 in IBM WebSphere Application Server (WAS) Version 3.5.6. I have recently migrated the project to WAS Version [...]


Home pageFind It!ContactTop

© Copyrights 1997-2014 eTeks - All rights reserved

PJAPJA documentation